Sunday, December 28, 2008

Needle Nick.

Op 1e kerstdag heb ook ik in mijn box vol projecten gekeken, die lagen te wachten op het juiste moment. Op zoek naar dat ene, om te mee beginnen op 1e kerstdag, zoals elk jaar.
En wat kwam ik tegen.... dit leuke kerstmannetje: Needle Nick van Lizzie Kate.
Hij wordt geborduurd met DMC garen; alleen zijn baard, snor en wenkbrauwen met Whisper (een zeer harig garentje). De veters van zijn schoenen zijn met metalic gold garen gemaakt, net als zijn riem. Het is de bedoeling dat het een "stand up" gaat worden, net als het origineel. Maar dit heb ik nog nooit eerder gedaan, dus dat wordt nog wat. Omdat het zo heerlijk snel borduurt, heb ik besloten hem af te maken en niet te laten liggen tot volgend jaar kerst.

En ja... het was een heerlijke kerst: ontspannen, heerlijk gegeten (en niet teveel), en een heleboel kruissteekjes kunnen zetten.

De komende dagen zal ik mij ook eens bezig gaan houden met mijn doelen voor het nieuwe jaar. Ik heb nog geen idee, wat er allemaal op die lijst komt te staan, maar ik ben wel van plan om de maandelijkse pakketjes Baubles van SamSarah te gaan maken.

1 comments:

Mylene said...

That is cute! Congrats on the finish. Good for you on using the whisper thread, tried it before but after a few stitches i gave up and just change it into a normal white color DMC.

A very Happy New Year to you all.